شهردار کاشمر به سوالات مطرح شده از سوی 2 نفر ازاعضای محترم شورای اسلامی شهر پاسخ داد .
در نشست خبری که با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد مهندس کوهسرخی شهردار کاشمر به کلیه ۲۵ سوال مطرح شده از طرف ۲نفراز اعضای شورای اسلامی شهر پاسخ داد.
مهندس کوهسرخی ضمن تشکر از خبرنگاران و اعضای دغدغه مند شورا اظهار داشت: دو تن از اعضای محترم شورای اسلامی شهر کاشمر سوالاتی را طی نامه ی مکتوب شورای اسلامی شهر به شهرداری ارسال کردند. در بازه زمانی حسب ماده 83 قانون وظایف و تشکیلات شورای اسلامی، سوالات به صورت مکتوب پاسخ داده شد و خدمت اعضای محترم شهر ارسال گردید.
مهندس کوهسرخی تاکید کرد: در جلسه روز سه شنبه مورخ 24/7/1403 به علت شرکت در جلسه عارضه سنجی ترافیکی سایت 188 هکتاری در محل استانداری نتوانستم شرکت کنم. قابل ذکر است در جلسه استانداری موضوعات مهمی در مورد سایت 188 هکتاری مطرح شد که امیدوارم همشهریان عزیز و مستاجران و فاقدین مسکن بتوانند به زودی از آن منتفع شوند.
شهردار کاشمر در ادامه تصریح کرد: لازم می دانم به تک تک سوالات دو تن از اعضای شورای اسلامی پاسخ دهم و امیدوارم اطلاع رسانی کافی و لازم به شهروندان عزیز صورت گیرد.
مهندس کوهسرخی در پاسخ اولین سوال که راجع به جذب نیرو ها توسط شهرداری بود اعلام کرد: استحضار دارید نیروها از سایر شهرداری ها
منتقل می شوند. این نیروها اولا رسمی هستند و ثانیا تایید مبدا و مقصد را لازم دارند. این اتفاق افتاده و از تعدادی از شهرداری ها با توجه به نیازی که کاشمر داشته و درخواستی که نیرو داشته، صورت گرفته است. این موضوع در گذشته هم مرسوم بوه و روالی است که در شهرداری ها وجود دارد و انجام می شود. در مورد نیروهای شرکتی هم باید بگویم نیروهای شرکتی بر اساس حجم فعالیت هایی که انجام می دهند شکل می گیرد و هیچ رابطه استخدامی بین نیروهای شرکتی و شهرداری وجود ندارد و صرفا بر اساس نیاز و حجم فعالیت ها نیروها توسط شرکت ها جذب می شوند. مصوبه ای اخیرا شورای اسلامی شهر داشتند که مغایر با ماده 18 آیین نامه مالی شهرداری هاست. ماده 18 آیین نامه شهرداری عنوان می دارد در قراردادها باید ذکر شود که شهرداری می تواند 25 درصد مبلغ پیمان را از میزان کار یا جنس موضوع پیمان کسر یا اضافه کند و این موضوع باید در اسناد و قراردادها ذکر شود. ضمن این که در شرایط عمومی پیمان هم این بند وجود دارد. حال اعضای شورای اسلامی شهر مصوبه ای داشتند که مغایر این موضوع است و ما داریم این مصوبه را پیگیری می کنیم چون جزو لاینفک هر قراردادی است.
شهردار کاشمر گفت: دومین سوال مربوط به هزینه های پرداختی به نشریات است. ما چند نشریه مهم در کاشمر داریم. آوا، صدا، دیده بان ترشیز، سرو و پیام ترشیز. نگاهمان به همه نشریات بوده، هر نشریه ای که فعالیت داشته و مطلب خواسته، در راستای فرایند اطلاع رسانی و آگاه سازی شهروندان،از ظرفیت نشریات محلی استفاده شده است. بعد از چاپ مطلب در نشریات ، مطابق فاکتورهایی که از طرف نشریات ارسال می شود، پرداخت انجام می گیرد.
وی با اشاره به این که سومین سوال مربوط به دیوار کشی زمین متعلق به شهرداری پیرامون خانه دانش است بیان کرد: در این نامه مالکیت شهرداری در این مورد 1400 متر عنوان شده که مالکیت شهرداری 1200 متر است. زمین شهرداری موجود است و با توجه به این که خانه دانش یک اثر تاریخی است و اثر تاریخی باید حفظ شود و نمی شود چارچوب نداشته باشد. دستوری توسط مراجع مربوط در جهت حفظ و حراست از این بنای تاریخی صادر شد و از دو ورودی شمال و جنوب دیوارکشی انجام شد و چهار ورودی باز می باشد و گرفته نشده است. براساس مصوبه اخیر شورای اسلامی شهر که در صد و سی هشتمین جلسه شورا در تاریخ 14/7/ 1403 ابلاغ شده است. مصوب شده که غرفه هایی جهت خرید و فروش صنایع دستی ، بومی و محلی در این مکان احداث شود. این مصوبه به تازگی به شهرداری رسیده است و بعد از تامین اعتبارعملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
وی افزود: موضوع بعدی مطرح شده در مورد این است که نوشته اند 40 میلیارد تومان بدون مصوبه هزینه شده است که باید مستندات ارائه شود و مستندات چیز دیگری می گوید.
شهردار کاشمر در مورد سوالات اعضای شورا در مورد تالار بالای ترمینال اظهار داشت: کارهای بزرگ آدم بزرگ می خواهد. مدیریت شهرداری و مجموعه شهرداری می توانست از انجام این پروژه صرف نظر کند ولی در راستای رسالت و ماموریت و وظایفی که داشتیم، در بحث حفظ حق و حقوقات بیت المال، املاک فرسوده ورها شده شهرداری را شناسایی کردیم. از طرفی چندین مرتبه اداره کل بازرسی برای تالار نامه زده بود که این مکان را تعیین تکلیف کنید و آن قرارداد قبلی را لغو کنیدکه ملک از بین نرود. اتفاق مثبتی که افتاد این بود که ابتدا مصوبه ای از شورا برای مزایده اخذ کردیم. مزایده برگزار شد 12 نفر شرکت کردند و یک نفر برنده مزایده شد. در بند قرارداد هم به تعمیرات اشاره شده است و به موضوع ایمنی هم تاکید شده است. در دو مرحله توسط کارشناس تاییدیه استحکام بنا گرفته شد. لذا ملکی با این ظرفیت که می تواند بار ترافیکی را حل کند احداث شد و با افتخار می گویم که همه این اقدامات درچارچوب مقررات انجام شد . کارشناسان مختلف هم برای نظارت آمدند.
کار بزرگی انجام شد. یک سرمایه گذار پیدا شد و شش هفت میلیار تومان سرمایه گذاری کرد.مصالح از طرف شهرداری تامین شد و همه عملیات اجرایی توسط سرمایه گذار انجام شد.حتی واحد آشپزخانه که ساخته شده مصالح با شهرداری و اجرا با سرمایه گذاربود. یک سرمایه گذار هزینه کرد و بنایی که باعث افتخار شهر است احداث شد. این سرمایه گذار در جهت کارآفرینی و اشتغال هم کارهای خوبی انجام داد و 47 نفر در آنجا به کار گرفته شده اند . ضمن این که سرمایه گذار اجاره را هم به موقع پرداخت می کند سال اول ماهی 136 میلیون تومان و در سال دوم تا چهارم بر اساس نرخ تورم، بعد از چهار سال هم ملک در اختیار شهرداری است. لذا کارهای بزرگ را به این روش به مردم اعلام نکنیم که حلاوت و شیرینی آن از بین برود.
شهردار کاشمر در مورد سوالی در مورد تغییر کاربری فضای ورزشی بالای واحدهای تجاری بلوار جانبازان گفـت: این پروژه در زمان مدیریت قبلی شروع شده بود و تا مرحله اسکلت هم پیش رفته بود. روزهای اولی که مدیریت را به عهده گرفتم در مورد کارهای انجام شده مستند سازی کردم و از این پروژه هم عکس دارم. موضوع کاربری ورزشی را با کارشناسان مربوطه مطرح کردم و آنها اعلام کردند که این ملک دارای کاربری ورزشی نیست.
بحث ساماندهی و عدم رعایت اصول بهداشتی سوال دیگری بود که از طرف اعضای شورای شهر مطرح شده بود شهردار کاشمر در این مورد
خاطر نشان کرد: پیشنهاد ساماندهی کانکس ها در وسط بلوار سید مرتضی اولین بار توسط حاج آقای بلوچ زاده و قبل از ایام نوروز مطرح شد. در آن زمان وانت ها در کنار بلوار می ایستادند و گاهی کانکس هم می گذاشتند و بلال یا مواد غذایی دیگر می فروختند. حاج آقا گفتند شما بررسی کنید و ما هر حمایتی لازم باشد از طرح انجام می دهیم. لازم به ذکر است این موضوع دغدغه شورای ترافیک هم بود. لذا ساماندهی شد و در مکانی که قبلا پیش بینی شده بود که هم پارکینگ و هم دور برگردان دارد استقرار یافت. سانتی هم از فضای سبز بلوار گرفته نشد. هر چند همه این کانکس ها ملزم به رعایت بهداشت شده اند ولی اگر در این زمینه اهمال می کنند باید توسط شبکه بهداشت پلمپ شوند.ضمن این که با توجه به مصوبه اخیر شورا قرار شده مبلغی از آنها اخذ شود و کانکس های متحدالشکل توسط خود شهرداری در آنجا اجرا شود.
مهندس کوهسرخی با بیان این که سوال بعدی در مورد عملیات اجرایی میدانی است که قرار است جهت کاهش بار ترافیکی به میدان شهید صادقی وصل شود اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در بلوار سیدمرتضی وجود دارد وبارترافیکی بلوار است که گاه اتفاقات ناخوشایندی را برای شهروندان رقم می زند. لذا بار ترافیکی این بلوار باید کاهش یابد و بلوار دیگری جایگزین شود. با این طرح حدود 40 درصد از بار ترافیکی این بلوار کاهش می یابد . لذا با مصوبه خود شورا، جالب این است که خود شورا مصوب کرده است، مصوب شد که ادامه بلوار شهید صادقی عملیاتی شود و یک میدان احداث شود که به میدان شهید صادقی وصل می شود. حال با چه ساز و کاری وصل شود، در حال مطالعه است. میدان مصوبه دارد و در حال اجراست . این میدان با یک طرح هندسی خوب و کم هزینه و دارای قابلیت اجرایی به میدا شهید صادقی متصل خواهد شد.
مهندس کوهسرخی ابراز داشت: اعضای شورای شهر گفته اند که پروژه های عمرانی شهر بدون ثبت در سامانه ستاد به افراد خاصی واگذار می شود؟ همه پروژه های عمرانی از محل تملک دارایی های استان و یا دولتی ،همه به صورت پیمانی است و همه این پروژه ها در سامانه ستاد ثبت می شود و مراحل قانونی آن طی می شود. پروژه هایی که در اختیارخود شهرداری است یا پیمانی است و یا امانی و کارهای جزء هم به صورت امانی انجام می شود.
شهردار کاشمر گفت: در سوال بعدی مطرح شده است که خرید آهن آلات از فردی خاص است. در پاسخ به این سوال از اعضای شورای اسلامی شهر می خواهم در راستای شفاف سازی، نام آن فرد را اعلام کنند. این که بگویند فرد خاص و نام آن فرد را نگویند هم ظلم به مجموعه شهرداری است و هم به شهروندان. ضمن این که طبق مصوبات شورا، شهرداری کاشمر در سطح معاملات جزءمحدود شده است و تا 168 میلیون تومان ما می توانیم خرید داشته باشیم، بیشتر از آن باید مصوبه بگیریم و در مورد مبالغ زیاد باید از طریق سامانه ستاد انجام شود. خریدمصالح و آهن آلات در حد جزیی از طریق کارپردازی انجام می شود و اسناد آن همه موجود است.
ضعف در حوزه تملک و جذب اعتبارات دولتی دیگر سوال اعضای شورا بود که مهندس کوهسرخی در پاسخ گفت: همه شما خبرنگاران می دانید که جذب اعتبارات در کمیته برنامه ریزی شکل می گیرد . هر شهرداری، هر دستگاه اجرایی ، هر دهیاری خودش یک برنامه کشوری و یک الزامات بودجه ای دارند. در سطح استان برنامه ریزی می شود به کمیته برنامه ریزی شهرستان آورده می شود و مصوب می شود و بعد از مصوب شدن مبادله توافق نامه صورت می گیرد و بعد از آن تخصیص پیدا می کند. بعد از آن پیمانکار گرفته می شود و بعد اجرا و جذب اعتبار. که تمامی اعتباراتی که از طریق کمیته برنامه ریزی به شهرداری تعلق گرفته ، جذب و اجرایی شده است.
شهردار کاشمر در مورد سوالی که پرسیده شده بود چه طرح های مطالعاتی در این مدتِ مدیریت شهری انجام شده است خاطر نشان کرد: در این خصوص یکی از مهمترین دغدغه هایی که داشتیم این بود که بتوانیم پروژه هایی را برای مردم اجرا کنیم وطرح هایی تهیه کنیم که مشکلات مردم را حل کند و واقعا هم این اتفاق افتاد و پروژه هایی که شروع کردیم همه با آن نگاه بود. یک نگاه در حوزه شهر ترمیمی بود و در حوزه بازآفرینی و یک نگاه در مورد طرح تفصیلی شهر کاشمر که در هفته گذشته در کمیته فنی تصویب شد. و اگر این طرح مصوب شود بسیاری از مشکلات مردم حل می شود.
با بخشنامه ای که از شورای عالی شهرسازی و معمارری کشور ابلاغ شد و مشمول شهر کاشمر هم می شود، باز تنظیم پهنه های تراکمی مصوب شد . یعنی همزمان با طرح تفصیلی شهر، طرح بازتنظیم پهنه های تراکمی هم انجام می شود. یعنی در جایی که ظرفیت در شهر وجود دارد مردم از ظرفیت های تراکمی استفاده می کنند .
طرح بسته های تشویقی برای بافت فرسوده که اتفاق خیلی خوبی بود و شهرکاشمر به عنوان اولین شهر در استان بسته های تشویقی را برای 360 هکتار از بافت فرسوده شهردر نظر گرفت. بسته ها در در حوزه تراکم بافت فرسوده و هم در بحث حد نصاب که در خیلی از گروه ها در مساحت 75 مترمربع می توانند پروانه بگیرند، در نظر گرفته شده است.
سوالات بعدی دو عضو شورای شهر در باره پروژه خندق، بهشت بقیع، پروژه بامشار و جنگل سید مرتضی بود که شهردار کاشمر در این باره توضیحات مبسوطی ارائه داد و گفت: در مورد پروژه خندق در دوره مدیریت قبلی مطالعاتی صورت گرفته ولی به سرانجام نرسیده است. ما در ادامه همان مطالعه با مصوبه شورای شهر مطالعاتی انجام دادیم و الان مشاور درحال تهیه نقشه سازه، معماری و تاسیسات برقی است به محض این که این طرح تهیه شود و به شهرداری ابلاغ شود عملیات اجرایی آن از منابع داخلی شهرداری انجام می شود. بالغ بر 320 فضای پارکینگ در این طرح دیده شده که در طبقات منفی اجرا می شود و طبقات بالایی به صورت واحدهای تجاری و خدماتی در نظر گرفته شده است. یکی از پروژه های شاخص شهرداری است .
در پروژه خندق استحضار دارید که فضایی خاکی بود و مردم اذیت می شدند . این فضای خاکی به مساحت 8 هزار مترمربع آسفالت شد و الان به صورت پارکینگ استفاده می شود.
بهشت بقیع یکی از دغدغه ها بود . طرح های مطالعاتی آن سال گذشته انجام شد و الان طرح های عملیاتی در حال اجراست.
پروژه بامشار یکی از پروژه های شاخص شهرداری کاشمر است که در راستای اقتصاد گردشگری با توجه به ظرفیت های کاشمر در حال اجراست . فاز اول در هفته دولت افتتاح شد و تلاش می کنیم ظرف یک ماه دیگر آبشار را فعال کنیم تا مردم از آن استفاده کنند. ساماندهی اطراف بامشار هم شروع شده و محل های مختلفی برای نصب آلاچیق که مردم بتوانند در آنجا اطراق داشته باشند در نظر گرفته شده است.
عملیات سایت 56 هکتاری جنگل سیدمرتضی نیز شروع شده است . جنگل سید مرتضی یک ظرفیت برای شهر و شهرداری است که استفاده چندانی تاکنون از آن نشده، با افتخار می گویم کلیه خیابان های سطح جنگل جدل گذاری شده و آسفالت آن که انجام شود می توانیم بهره برداری خوبی از آن داشته باشیم.
سوال دیگر در مورد آسفالت بلوار جانبازان بود. مهندس کوهسرخی در این باره اظهار داشت: با پیگیری های حاج آقای نیک بین ، معاون وزیر نفت جناب دکتر نعمتی به کاشمر تشریف آوردند و مصوبات خوبی در حوزه قیر در کاشمر داشتند که بعد از این که ابلاغ شد اطلاع رسانی می شود.
همچنین یکی از پیگیری های خوبی که داشتیم این بود که خدمت دکتر امانی رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور رسیدیم و یک درخواست به ایشان داشتیم که با توجه به این که ما عبور و مرور برون شهری از کاشمر داریم و آسفالت محورهای مواصلاتی که از داخل شهر عبور می کنند فرسوده است . در این مورد دستور دهند. ایشان هم دستور 320 تن قیر به شهرداری داشتند . یک قسمت از بلوار جانبازان روکش آسفالت شد. یک قسمت هم بدنه خاکی آسفالت شد. انشاا... بعد از آسفالت خیابان دادگستری (شهید رئیسی) دستگاه ها و ماشین آۀات شهرداری به بلورار جانبازان اعزام می شوند و بدنه خاکی و روکش اصلی که مانده آسفالت می شود.
شهردار کاشمر گفت: اعضای شورای شهر سوالی در مورد عدم موفقیت و تعطیل شدن ستاد بازآفرینی مطرح کرده اند. در پاسخ باید اظهار داشتیکی از افتخارات شهرداری کاشمر در این بخش است. حتی در وبیناری که در سطح کشور برگزار شد . شهر کاشمر به عنوان شهر پیش تاز در زمینه بازآفرینی مطرح شد . با افتخار می توانم اعلام کنم در سال 1402 با 482 درصد تحقق برنامه، یعنی بیش از 4 برابر تحقق برنامه بازآفرینی جزو شهرستان های پیش تاز استان هستیم و جزو شهرهای برتر استان هستیم. حال این سوال چرا مطرح شده؟ فکر می کنم به جای موفقیت، عدم موفقیت نوشته شده است.
یک اقدام دیگر که زبانزد خاص و عام شده است و سایر شهرداری ها استان و حتی سطح کشور به همکاران ما در حوزه خدمات شهری تماس می گیرند این بود در این دوره از مدیریت شهری 14 ماده 55 قانون شهرداری ها فعال شد . ما حتی قبل از زلزله تعدادی از این واحدهای مخاطره آمیز را شناسایی کردیم و شروع به تخریب کریم که هر هفته هم با گزارش و کلیپ اطلاع رسانی می شود.
شهرداری های مختلف با همکاران ما تماس می گیرند که شما چه کار می کنید به ما هم آموزش دهید.
با افتخار می گویم بیش از 100 واحد مخاطره آمیز شهر کاشمر در این دوره مدیریت شهری شناسایی شد و به کمیسیون رفت که جا دارد از دادگستری، نظام مهندسی و همکارانمان در واحد حقوقی، خدمات شهری و آتش نشانی تشکر کنم.
خیابان امام ملک کنار داروخانه دکتر صداقتی ملک حاج آقای نداف که مردم برای عبوراز پیاده رو مشکل داشتند 106 مترمربع در خیابان امام که شاید ارزش ریالی آن 30 میلیارد تومان یعنی ده درصد بودجه شهرداری است بازگشایی . با مصوبه شورای شهر انجام شد و در عوض پروانه تجاری به مالک داده شد. ملک خیابان امام 9 ، حمام کارون در هفده شهریور هم از املاکی بودند که با مصوبه شورای شهر تخریب شدند.
عدم تامین پارکینگ در مراکز جمعیتی هم سوال بعدی بود که شهردار کاشمر در این مورد گفت: الان پاسخ این سوال را دادم. در راستای بند 14 ماده 55 وقتی یک واحد تخریب می شود، وقتی پروانه می گیرزم به عقب نشینی است و سطح و سطوح خیابان افزایش می یابد و عملا یک فضای پارکینگی ایجاد می شود . ضمن این که قائم 4 خاکی بوده و الان ظرفیت خوبی ایجاد شده است . پارکینگ هایی در بلوار سید مرتضی در فاز 4 و قبل از آن ایجاد کردیم. دور باغمزار پارکینگ های خوبی احداث شده است.
شهردار کاشمر در پاسخ به سوال عدم توجه به مبلمان شهری گفت:دیشب در جلسه ای که با آقای دکتر نعمتی داشتیم. ایشان وقتی وارد فرمانداری شدند و من به عنوان شهردار معرفی شدم. گفتند از شما تشکر می کنم چقدر شهر زیباست. چقدر مبلمان قشنگی دارد. معلوم است که پشت این فعالیت ها فکری هست. حالا در این نامه نوشته اند عدم توجه به مبلمان شهری.
دوستان، شهرداران قبلی و اعضای شورای شهر ادوار هم تلاش کردند . یعنی همه تلاش شهرداری این دوره نبوده ولی به جرات می توانم بگویم در بلوار سیدمرتضی اتفاقات خوبی در بحث مبلمان افتاده است. 8 پارک محله ای ایجاد کردیم. در حوزه روشنایی پایه چراغ های خیابان خرمشهر، بلوار بهشتی و جمهوری عوض شده، وسایل ورزشی و وسایل کودکان بهسازی می شود، پارک بانوان محله قائم احداث شده است. واحدهای مجار و سردر پارک آبرو و اعتبار برای محله است . روزانه حدود 100 نفر از بانوان در آنجا ورزش می کنند که در سلامت روح و جسم آنان تاثیردارد. پارکی که قبلا محل تجمع معتادان متجاهر بود. این در راستای شهر ترمیم و بازآفرینی شهری دارد اتفاق می افتد. یا همین موضوع میدان بار قدیم، آنجا یک فضای ناامنی در آن محله ایجاد کرده بود. همه جمع شدند و به کمپ ماده 16 ساماندهی شدند و شهرداری هم ماهی 60 میلیون تومان برایشان هزینه می دهد.
در پاسخ به این که به خدمات دهی در حوزه حمل و نقل توجهی نشده است شهردار کاشمر بیان داشت:در بحث حمل و نقل شهری اولا ناوگان حمل و نقل تاکسی شهری کاشمر نو شد. یعنی 100 تاکسی از محل تسهیلات کمیته امداد در 1401 و اواخر 1400 نو شد و ثانیا در بحث اتوبوس کلا 4 اتوبوس داشتیم که 4 اتوبوس دیگر اضافه شد یعنی رشد صد درصدی در بحث حمل و نقل داشتیم.
جهت خرید دو عدد ون هم واریزی انجام شده، اختلاف بین وزارت کشور و شرکت فروشنده است که اختلاف برطرف شود این ون ها هم وارد ناوگان حمل و نقل می شوند.
شهردار کاشمر در پاسخ به سوالی در مورد تحقق درآمد پایدار گفت: نمی دانم چرا این سوال مطرح شده، بودجه شهرداری را خدمت شما می گویم. تحقق درآمد مشخص است . رشد بودجه ای را نگاه کنید. بالاترین تحقق درآمد را در سه سال اخیر داشته ایم . یعنی شما در جهت تحقق درآمد پایدار اقدامات خوبی انجام داده اید. مگر درآمد پایدار چیست؟ یعنی شما امکاناتی ایجاد کنید که ماهانه و سالانه درآمد ایجاد کند. مگر بازار روز درآمد پایدار نیست. مگر واحدهای تجاری مجاور پارک درآمد ایجاد نکرده است. مگر پروژه 1200 مترمربعی بهار برای ایجاد درامد نیست؟ تالار امیر، تالارمهراد هم در جهت رفاه و آسایش مردم و هم در جهت ایجاد در آمد پایدارند. کارخانه آسفالت قدیم را که فروخته بودن مجددا به تملک شهرداری در آوردیم . یک میلیارد و هفت صد هزارتومان مجدد با مصوبه شورا در این مکان هزینخ شد. سنگ شکن شهرداری و تولیدات شن و ماسه رشد داشته است.
در سوال بعدی عنوان شد قراردادهای خدمات شهری را در چارچوب ضوابط و مقررات نمی باشد. شهردار کاشمر در جواب گفت: ما یک کمیسیون معاملات داریم که سه عضو اصلی دارد و ا حضور ناظر شورا و مصوبه شورا انجام می شود. هیچ مناقصه خدمات شهری، فضای سبز و تاسیسات بدون مصوبه شورای شهر انجام نمی شود . مصوبه در ستاد بارگذاری می شود و شرکت ها و پیمانکارها ثبت نام می کنند . در جلسه ای بازگشایی صورت می گیرد . پیمانکار انتخاب می شود.
در حوزه خدمات شهری تا الان سه پیمانکار تغییر کرده است.این ها همه شفاف است. وقتی هم که ترک تشریفات می گیریم . هیچ ترک تشریفاتی بدون مصوبه شورای اسلامی شهر صورت نگرفته است.
سوال بعدی در مورد کاهش اعتبارات دولتی در بحث پروژه ها پرسیده شد. مهندس کوهسرخی خاطر نشان کرد: نگاه دولت و مجلس اتمام پروژه های نیمه تمام است و رویکرد هم بیشتر مناطق کم برخوردار است . وقتی شما یک پروژه نیمه تمام دارید نباید پروژه جدیدی را شروع کنید. ما همه پروژه های نیمه تمام شهراری از دوره قبل را در دستور کار قرار دادیم و یکی پس از دیگری تکمیل کردیم و پروژه های جدیدی هم شروع کردیم. اعتبارات دولتی هم که در بندهای بالایی گفتم در کمیته برنامه ریزی تصمیم گیری می شود.
سوالات بعدی در مورد کارگاه تولید تایل، تولیدات کارخانه شن و ماسه و چرایی عدم استفاده از بخش خصوصی در حوزه ماشین آلات بود. شهردار کاشمر در این باره گفت: در مورد کارگاه تولید تایل حدود دوماه قبل مصوبه از شورا گرفتیم و پیمانکار هم انتخاب شد ولی هنوز شروع به کار نکرده است. چندین بار هم به او اخطار داده ایم.
در زمینه تولیدات شن و ماسه، کلیه تاسیسات در بحث سنگ شکن و تولید شن و ماسه را اورهال کردیم و الان رشد مصالح تولیدی ما اضاه شده است.
در حوزه استفاده از ماشین آلات خصوصی باید گفت ما فعالیت های زیادی انجام می دهیم که ماشین آلات شهرداری پاسخگوی نیاز ما نیست و لازم است از حوزه بخش خصوصی هم استفاده کنیم. در بحث بند 14 ماده 55 فقط 100 خانه تخریب شده است. زلزله اتفاق افتا و آوار برداری انجام شد. در 40 نقطه از شهر هر روز پروزه های عمرانی اجرا می شود. سایت 34 هکتاری در دست اجراست. سایت 188 هکتاری و بامشار هم هست. پروزه جلو ایران خودرو و بلوار جانبازان و موارد دیگر را هم در نظر بگیرید.
این ها همه جزو پروزه هایی هستند که ماشین آلات زیادی لازم دارد. لذا ما علاوه بر این که تعداد ماشین آلات شهرداری را افزایش داده ایم .به عنوان مثال یک دستگاه فینیشر به ارزش 4 میلیارد وو 500 تومان خریدیم که الان قیمتش دو برابر شده است و غلطک وارد مدار کردیم و مینی لودر و تراکتور و دو دستگاه کامیون خریدیم و در مجموع 12 دستگاه ماشین آلات وارد مجموعه شهرداری کردیم .از ماشین آلات بخش خصوصی هم استفاده می کنیم.
مورد بعدی سوال در مورد عدم اخذ وجه از فروشندگان بازار روز بود. مهندس کوهسرخی در پاسخ اذعان داشت: ما با یک معضل بزرگ که درخواست شهروندان بود مواجه بودیم . بساطی های خیابان امام یک یا کوچه گلها و دور میدان مرکزی به طرف خیابان قائم معضلاتی ایجاد کرده بودند. برنامه ریزی کردیم و بازار روز را با 122 واحد احیا کردیم اول مقاومت می کردند و نمی رفتند . ما بگوییم بیایید پولی هم به شهرداری بدهید که نمی آیند. باید ظرفیت ایجاد شود . بازار روز را احیا کردی و در اختیارشان قرار دادیم . مجاور بازار روز یک واحد مربوط به شهرداری بود تخریب کردیم و آسفالت کردیم . حالا که مردم راضی شدند از آنها دعوت کردیم بر اساس مصوبه شورا بیایند قرارداد ببندند .
شورا مقرر کرده از هر واحد یک میلیون و پانصد هزار تومان ماهانه اخذ شود.
مهندس کوهسرخی در مورد سوالی که در مورد وضعیت کشتارگاه کاشمر بود گفت: به جرات می گویم که در کشتارگاه بسیاری از مسائل بهداشتی مرتفع شده است. سردخانه ساختیم و خدمات دیگری توسط شهرداری انجام شده است . نوشته اند قبلا اجاره 50 یلیون تومان بوده و الان 35 میلیون شده است که این را خود شورا مصوب کرده ست ما طبق مصوبات شورا داریم کار انجام می دهیم. در همین متن سوال نوشته شده است که تعداد کشتار کم شده است که این مورد ارتباطی به شهرداری ندارد.
شهردار کاشمر در پاسخ به آخرین سوال در مورد جمع آوری کانال های آب های سطحی و جایگزین کردن آنها با کانیو گفت: بعضی از کانال ها به علت شب نامناسب و پل هایی که مردم ایجاد کرده اند. آب در آنها راکد می ماند و بوی تعقن مردم را اذیت می کرد. لذا همکاران ما در حوزه عمران بررسی کردند هر جا دیدند ظرفیت کانیو اجازه می دهد کانال تبدیل به کانیو شد.
نوشتن نظر:
ارسال پاسخ