آخرین اخبار

پویش قطره به قطره

حدود 7 ماه است که صندوق قرض‌الحسنه‌ی امام حسین با بحران مالی مواجه شده است. البته در این چندماه بیش از بحران حواشی‌ای بود که ساخته‌وپرداخته می‌شد. در مواقع بحرانی آن‌چه بیش از مشکلات مالی آسیب‌رسان است، حرف‌ها و ایجاد نگرانی میان مردم است که باعث هجوم به سم...
کد مطلب : 165
پنجشنبه, 13 مهر 1402
24 بازدید
نویسنده : حمید ضیایی

حدود 7 ماه است که صندوق قرض‌الحسنه‌ی امام حسین با بحران مالی مواجه شده است. البته در این چندماه بیش از بحران حواشی‌ای بود که ساخته‌وپرداخته می‌شد. در مواقع بحرانی آن‌چه بیش از مشکلات مالی آسیب‌رسان است، حرف‌ها و ایجاد نگرانی میان مردم است که باعث هجوم به سمت محل پس‌انداز پول‌ها می‌شود؛ البیته نمی‌توان به مردم حق نداد و باید شرایط مردم را درک کرد که دل‌نگران سرمایه‌ی زندگی‌شان باشند. از طرفی هم سعی ما بر این بود که به‌دنبال راه‌حل و پاسخ صریحی از سوی مسئول صندوق باشیم که تا حد بضاعت و توانمان این کار را کرده‌ایم و تلاش کرده‌ایم برای مخاطبان به‌صورت شفاف پاسخ‌ها را منتشر کنیم تا بلکه ذره‌ای تسکین برای نگرانی‌ها باشیم و جلوی بعضی شایعات را بگیریم.

در گفت‌وگویی که با مسئول صندوق داشتیم و در شماره‌های گذشته منتشر شد، یک نکته‌ی برجسته بیان گردید و آن افتتاح حساب‌های صورت‌گرفته در طی سال‌های متمادی این صندوق بود که حدود 80 هزار حساب ذکر شد؛ از طرفی این صندوق در راستای حفظ سرمایه‌ی مردمی و هم‌چنین عبور از بحران، اقدام به اجرای طرحـی با نام «پویش قطره به قطره» کرد تا هرکس با هر توان مالی بتواند در این طرح افتتاح حساب کند و شعار این طرح را هم «هشتادهزار حساب؛ هشتادهزار حامی» انتخاب کرده است.

تاکنون طبق مشاهداتمان، مردم زیادی برای افتتاح حساب در این طرح شرکت کرده‌اند و البته بخشی از بحران این صندوق هم مرتفع شده است؛ البته حضور مردم و ورزشکاران و هنرمندان و معتمدان و کسبه‌ و کارمندان نیز در این طرح حمایتی درخورتوجه است. این مسأله نشان می‌دهد که مردم کاشمر و ترشیز، در مواقع بحرانی در کنار این صندوق ایستاده‌اند.

صندوق‌های قرض‌الحسنه و علی‌الخصوص صندوق امام حسین (ع) از آن‌دسته صندوق‌های مالی است که در میان مردم چهره‌ای مثبت دارد. چهره‌ای که سال‌ها در حال خدمت‌رسانی بوده و توانسته وام‌های متعددی برای ایجاد شغل، تهیه‌ی مسکن، جهیزیه، ازدواج و... به‌صورت قرض‌الحسنه در اختیار مردم قرار دهد تا کمی کارها را تسهیل کرده باشد.

شرط آن است که در این هنگام که صندوق در بحرانی ناخواسته قرار گرفته، مردم هم در کنارش باشند و آن را حمایت کنند. حمایت از صندوق‌های قرض‌الحسنه، در واقع حمایت از اقتصاد بدون ربا و سنتی پسندیده در میان مردم است.

امروز، به‌پاس سال‌ها خدمات این صندوق، بر ما فرض است که در کنارش بمانیم و از این طرح حمایت کنیم. طرحی که هرکس می‌تواند با هر توان مالی در آن شرکت کند تا دوباره شاهد رونق قاطع صندوق امام حسین باشیم.

فراموش نکنیم که تاکنون چند بار از این صندوق وام گرفته‌ایم. فراموش نکنیم که چند خانواده مستقیم و غیرمستقیم از این محل زندگی‌شان را می‌چرخانند و کارمند این صندوق هستند. فراموش نکنیم که حمایت هرچند کوچکِ امروز ما از این صندوق، تضمین آینده‌ی فرزندمان خواهد بود و رسم پسندیده‌ی قرض‌الحسنه زمین نماند.