آخرین اخبار

بد نیست بدانیدشماره 340

          رضا فدافن بخش‏های از لاین رفت بولوار سید مرتضی (ع) حکم خیابان غذا را دارد. در چند سال اخیر شاهد عرضه بلال و قارچ در مسیر مذکور هستیم. اوایل تعداد عرضه ‏کننده این خوراکی‏ ها کم بود. اینک تعدادشان بیشتر...
کد مطلب : 11
پنجشنبه, 21 مهر 1401
22 بازدید
نویسنده : مدیریت سایت

         

رضا فدافن

بخش‏های از لاین رفت بولوار سید مرتضی (ع) حکم خیابان غذا را دارد. در چند سال اخیر شاهد عرضه بلال و قارچ در مسیر مذکور هستیم. اوایل تعداد عرضه ‏کننده این خوراکی‏ ها کم بود. اینک تعدادشان بیشتر شده است. شایسته است یک مسیر کوچک با کمترین تردد ماشین و موتور به عنوان خیابان غذا مشخص بشود. در این خیابان یا میلان، می‏توان نوشیدنی‏های مناسب هر فصل را عرضه کرد. می‏ توان خوراکی‏ های متنوعی را عرضه نمود. کافی است متقاضیان دارای فضاهای مناسب باشند. شهرداری می‏تواند متولی این مهم باشد. یک وَن را می‏توان به یک کافه متحرک تبدیل کرد. یک گاری یا کالسکه را می‏توان تبدیل به عرصه ارائه یک خوراکی و دمنوش نمود. غرض آن که جای یک خیابان غذا در کاشمر خالی است.

بد نیست بدانید ...

خبر آن‏لاین نوشت؛ «در یک دانشگاه معتبر و مشهور برخی استادان راهنما خودشان به جای دانشجو پایان‌نامه می‌نویسند و بابتش از دانشجو پول می‌گیرند. در واقع دانشجو بدون هیچ زحمتی و صرفاً در ازای پرداخت مبلغی صاحب یک پایان‏ نامه حاضر و آماده می‏شود که صفر تا صدش را استاد انجام داده است. جالب است که این کار چندان مخفیانه هم نیست. پیشتر هم تقلب صورت می‌گرفته ولی حالا به نظر می‌رسد عمومیت و شیوع آن بیشتر شده و حتی عادی شده است».  خدا را شکر در مراکز آموزش عالی شهرستان کاشمر از این قبیل خبرها وجود ندارد. این مراکز بسیار دقیق و ستودنی در حال تحقیق و پژوهش هستند و پایان‏نامه‏هایشان با دقتی مثال‏زدنی مراحل قانونی را طی کرده و می‏کنند.

بد نیست بدانید ...

شهرمان شورای فرهنگ عمومی دارد. تشکیل جلسه هم می‏دهد. حرف‏های قشنگی هم در آن مطرح می ‏شود. برخی هم در آن قشنگ حرف می‏زنند. مصوبات قشنگی هم دارند. کاش مجموعه مصوبات این شورا در مثلا پنج سال اخیر در جایی، سایتی، سامانه‏ای منتشر می‏شد، برای این که ببینیم تاثیر قشنگ هم دارند. البته واضح و مبرهن است که همه مصوبات این شورا ناب است. ولی جسارتاً چند درصد از این مصوبات عملیاتی شده ‏اند؟ مثلاً اعضای این شورا می‏ دانند در بعض جاها پدیده استعمال قلیان رواج دارد! یا در ترددشان در مسیرهای مختلف از دیدن نام‏های خارجی بر در و دیوار و سر در بعض جاها تعجب نمی‏کنند؟ غرض کاشمر در ظاهر و باطن ُنیازمند مصوباتی است که فقط روی کاغذ نوشته نشوند.

بد نیست بدانید ...

فرماندار شهرستان در شب‏های اول ماه محرم به تنهایی به هیئت‏های روستاهای دیارمان سر زده و اشکی ریخته است. دقت فرمودید؛ تنها رفته است. راننده خودش بوده، تیم عکاسی نداشته است، کارش را رسانه‏ای نکرده است. تا جایی که نگارنده شنیده تمام روستاهای بخش مرکزی را رفته است. انگار هر شب در حداقل چهار هئیت در چهار روستا حاضر شده است. در بخش فرحدشت هم صرفاً در یک روستا حاضر نشده است. چه خوب است مسئولان از نزدیک با مردم در ارتباط باشند و چهره به چهره با اهالی دمخور باشند. این که کنار مردم حاضر بشوی و در عزاداری شرکت بکنی و با ایشان هم کاسه بشوی، اتفاق فرخنده‏ای است که کاش بیشتر و بیشتر بشود. امید این رویه میان همه مسئولان دیارمان باب شود البته بدون عکس.

بد نیست بدانید ...

بارندگی‏های پاییز را در پیش داریم. یقین مدیریت شهری و شورای اسلامی شهرمان می‏داند کجاهای شهر آب جمع می‏شود و کجا آب روان است. ادوار گذشته در این حوزه شاهد انواع تجربیات بود. تجربیاتی که بعضاً شیرین نبودند. در سه فصل پیش‏رو پدیده نزولات جوی جدی است. البته امسال در تابستان هم باران تجربه شد. غرض آن که پیشنهاد می‏شود مدیریت شهری خودش را برای انواع احتمالات از زبانم لال سیل تا آب افتادن منازل مهیا بفرماید. اعضای ویلای خیابان خرمشهر هم حسب تجربیاتشان این مهم را جدی بگیرند و دستگیر مدیریت شهری و سیستم آتش ‏نشانی باشند. شایسته است کمبودها و نیازها تهیه بشود. راستی بلندترین ساختمان کاشمر کدام است و احیاناً برای این بلندترین ساختمان نردبان و بالابر وجود دارد؟ گاهی زود دیر می‏شود.

بد نیست بدانید ...

بحث آب‏گرفتگی ناشی از باران همانقدر که در شهر ممکن است، در آبادی‏های دیارمان هم ممکن است. نمی‏دانم طرح هادی در چند روستای کاشمر اجرا شده است. امید در همه روستاها به بهترین نحو ممکن اجرا شده باشد و شاهد پدیده آب‏گرفتگی در هیچ روستایی نباشیم. حالا اگر زبانم لال اتفاقی افتاد نحوه کمک و امداد به ایشان به چه نحو است؟ یقین فرادستان شهرستان حواسشان به روستاها هست. یقین شوراهای روستاها و دهیاری‏ها همه مسائل را بررسی و همه احتمالات را رصد کرده‏اند و دارای یک برنامه‏ریزی مدون برای هر احتمال هستند. به تعبیری ستاد بحران دارند و می‏دانند در هر حالتی چه تدبیری باید بکنند. امید فرماندار فعلی دیارمان یک بار زنگ بحران را بزند و ببینیم مسئولان محترم چقدر آمادگی برخورد با بحران دارند!

بد نیست بدانید ...

بانک‏ها حواسشان به دریافت اقساط تسهیلاتی که به شما دادند، هست. یک روز تعطیل مشغول مطالعه یا دیدن تلویزیون هستید که صدای آمدن یک پیامک نظرتان را به خود جلب می‏کند. متوجه می‏شوید حضرت بانک است که در روز تعطیل به شما متذکر شده است که در پرداخت یک قسط تأخیر کرده‏اید و بانک می‏تواند به ضامن یا ضامنین شما تماس بگیرد و اقدامات حقوقی بکند. تعطیلات کوفت شما می‏شود. جالب این است که در مواقعی شما مریض هستید، و باید این استرس حضرت بانک را پذیرا باشید. روزگاری موسسه مالی اعتباری میزان اینگونه بود. دوستی تعریف می‏کرد به یکی از مدیران موسسه گفته بود از آه مشتریان واهمه ندارید؟ شنیده بود که چرخ موسسه با همین دیرکرد و جریمه‏ها  اقساط می‏چرخد. امید بانکی استرس‏زا نشود. آمین.

بد نیست بدانید ...

سوغات نقاط مختلف کشور گاهاً در پشت وانت‏ها و نیسان‏ها در جاهای مختلف شهرمان دیده می‏شوند. از خرما تا کاک، از عناب تا زرشک، از گردو تا عسل. و خیلی چیزهای دیگر از صنایع دستی تا انواع خوراکی‏ها. به نظر شما سوغات کاشمر هم به همین سبک و سیاق در نقاط دیگر استان و کشور توزیع می‏شود؟ پیشنهاد می‏شود سوغات کاشمر با بسته‏ بندی‏های جالب در راه‏پیمایی اربعین معرفی بشود. حداقل در مورد کشمش می ‏توان این کار را کرد. چند بانی خیر پیدا بشوند و در بسته ‏های پنجاه گرمی این سوغات ناب خطه ما را در موکب‏های مختلف به عزاداران اعطاء بکنند.