همراز پاسخ به سوالات شما 354
- سلام . خسته نباشید . سال جدید مبارک بر عزیزان فعال این صفحه . ضمن تشکر لطفا راهنمایی بفرمایید من کودکی دارم 2 سال و4 ماهه دارم که خیلی گاز می گیرد و وقتی دعواش می کنیم عقب عقب می رود و مبهوت نگاه می کند . البته باز هم دوباره انجام میدهد چه خوشحال باشد چه عصبی انجام میدهد . چه کاری انجام دهم ؟ متشکرم
سلام و تبریک متقابل سال جدید وآرزوی قبولی عبادات ، توجه داشته باشید در سال های اول زندگی کودک، مشت زدن یا گاز گرفتن کاملا طبیعی است. این کارها هیجان زیادی دارد که او نمی تواند کنترلش کند. به همین خاطر است که می فرمایید وقتی تنبیهش میکنیم مبهوت نگاه می کند ! او نمی فهمد شما از چی وچرا عصبانی شده اید ؟ غالبا این حرکات قبل از سه سالگی از شدت هیجان شادی است . اگر این کار پس از سه سالگی ادامه داشت، با یک روانشناس مشورت کنید. موفق باشید
2-سلام . حلول رمضان مبارک . من معلم پایه دوم ابتدایی هستم . دو دانش آموز دارم که اختلال یادگیری آنان که بیشتر مربوط به تمرکز و توجه آنان است بخش زیادی از ساعت اجرای تکالیف درسی در محیط کلاس را می گیرد. چه راهکارهایی می فرمایید ؟ متشکرم
با سلام و تبریک متقابل و آرزوی سلامت یرای شما آموزگار گرامی و دلسوز؛ توجه شما را به چند نکته در مورد افزایش دقت و تمرکز و توجه در کودکان دچار اختلالات یادگیری جلب می کنم :
قبل از هر چیز یادتان باشد کوتاهی دامنه توجه یکی از خصوصیات دانش آموزان دچار ناتوانی های یادگیری است. این دانش آموزان ممکن است در آغاز درس به آن توجه داشته باشند اما طولی نمی کشد که توجه شان به چیزهای دیگر معطوف می شود. اقدامات زیر به دانش آموزان در توجه و طولانی تر کردن تمرکز کمک خواهد کرد :
اولا با تقسیم یک تکلیف طولانی به بخش های کوچک تر، آن را کوتاه کنید ومسئله های کمتری برای تکلیف تعیین کنید. برای مثال لغت دیکته یا مسئله ریاضی کمتر.
- حجم تکالیف خانه را با دادن مسئله و مشق و وظایف کمتر ، کاهش دهید.
- تمرین ها یا تکالیف این کودکان را به نحوی تقسیم کنید که به جای چند جلسه یا ساعات زیاد تمرین طولانی و فشرده، تعداد جلسات و ساعات بیشتری ولی به صورت کوتاه تر و فاصله دارتر مشغول باشد .
- تكاليف را جالب تر و جذاب تر کنید تا علاقه دانش آموزان حفظ شود. و ضمنا تکالیف خیلی جالب و کمتر جالب را به طور متناوب یا بهصورت یک درمیان ارائه کنید.
- دانش آموزانتان را تشویق کنید که با دوستان و همکلاسی های خود در گروه های کوچک مورد علاقه خود کار کنند.
- تازگی تکالیف را افزایش دهید. تکالیف جدید یا خلاقانه جاذبه بیشتری دارند و توجه را افزایش می دهند.
موفق و سربلند باشید .
3- سلام . ضمن سپاسگزاری ،خانمی هستم با دو سابقه ازدواج ناموفق و 29 سال سن ، فرزند هم ندارم . تازگی یکی دو مورد شرایط ازدواج برایم فراهم شده که در هر کدام مواردی مثل دروغگویی و پنهانکاری دیده ام و تحقیقی که کرده ایم نشانه های اعتیاد را هم داشته اند. ولی فرد دیگری هم هست که می گوید اگر حتما بمن جواب مثبت میدهی تا از همسرم جدا شوم و بسیار اظهار عشق می کند . بنظر شما بهترین انتخاب چیست ؟
با سلام متقابل و آرزوی خوشبختی ؛ ابتدا لازم است با توجه و دقت نظر، دو تجربه قبلی خود را بررسی دقیقی بکنید و ببینید چه اشتباهاتی در انتخاب خود داشته اید ؟ اما با توجه به شرایطی که در سوال خود نوشته اید لازم است حتما از یک مشاوره قبل ازدواج بهره بگیرید و بطور کل هم از ازدواج با افراد زیر حذر کنید : فرد کنترل کننده، فرد ناامن و بدبین ، فرد معتاد(به مواد /مخدر /قمار/ بازیهای کامپیوتری و..)، فردی که به خاطر شما از زندگی قبلی اش خارج شده، فرد دارای هر نوع اختلال شخصیتی و روانی (مگر اینکه درمان شده باشند و یا تحت درمان بوده باشد ) ، فردی که به خاطر شما دست به خودکشی زده باشد یا تهدید به آن کند، کسی که مسائل مهم را از شما کتمان کرده باشد و یا دروغ های مهمی گفته باشد، فرد عصبی مزاج و خشمگین و پرخاشگر و بددهن (مگراینکه باکمک تخصصی خود را معالجه کرده باشد )، فرد با اختلاف سنی بیش از 10 سال، فردی که اختلاف اعتقادی مذهبی و فرهنگی قابل توجهی با شما دارد، کسی که به تنهایی خو گرفته و روابط بسیار محدود دارد و حداقل یکی دو دوست صمیمی هم ندارد (نه دوست ساده و معمولی) و
خوشبخت شوید انشالله
نوشتن نظر:
ارسال پاسخ